search icon

Любопитно

Любовен триъгълник събра фолка и Big Brother

За известно време Соня Немска ще има възможността да вижда приятеля си Денислав единствено от ТВ екрана....

За известно време Соня Немска ще има възможността да вижда приятеля си Денислав единствено от ТВ екрана. Мъжът на сърцето й се включи като участник в риалити шоуто "Биг брадър 4″ и затова временно няма да е близо до нея. 

Изпълнителката за първи път представи любимия си публично във видеото на баладата "Първа в това". Денислав е познат на феновете на телевизия "Планета" и преди това, от участието си в няколко други видеоклипа. Красавецът, който е от Шумен, вече е участвал във снимките на други две звезди на "Планета" ТВ - Нелина и Яница. 

Соня Немска е категорична, че ще защитава любимия си до последно и че ще му стиска палци да стигне до финала. Певицата се зарича, че няма да ревнува Денислав, тъй като вярва, че всичко което той ще направи ще бъде в името на шоуто и зрителите. Като най-силни козове на своя любим, Соня Немска изтъква неговия сексапил и забавния му характер, с който печели хората. 

Доста съмнително е това, че Соня не ревнува, след като цяла България видя как любимият й мускулест мъжага награби силиконовата блондинка Иванина. Това, което видяхме тази нощ в Къщата на Големия брат говори достатъчно за отношенията между Иванина и Денислав. 

Той гушка и целува страстно Ива под завивките, а тя "горката" се прави, че не й е приятно, опитва се да избяга от леглото и се крие зад оправданието, че й се спи. Шуменският сваляч се ядосва на "мръсните камери". "Знаеш ли как искам да те целувам, айде остави ми ръчичката", казва Денис. Ще станем ли отново свидетели на секс в Къщата, предстои да разберем.