search icon

Звездите

Гай не иска нито цент!

Гай Ричи доброволно се отказа да се бори за още пари от Мадж. Гай можеше да напълни джобовете си с половината...

Гай Ричи доброволно се отказа да се бори за още пари от Мадж. Гай можеше да напълни джобовете си с половината от цялото богатство на Мадона, което се оценява на скромната сума от 600 милиона долара, но заяви, че напълно съзнателно се отказва. 

С този си акт на щедрост, Гай официално отпадна от топ позициите в класацията на сметкаджийте-иманяри.

Дейли Мейл съобщава, че официалното изявление за разводното споразумение би трябвало да се направи всеки момент. Сега Мадона може спокойно да изсипе пачките върху кревата си и да се въргаля върху тях. Тя все пак ще запази зеленото.

Единственото, за което претендирал Гай било съвместно попечителство върху двете си момчета Роко и Фейвид. Източник предаде, че момчетата ще разделят времето си между Лондон и Ню Йорк. Лудрес ще остане в Ню Йорк с майка си.

Нека само да припомним, че Шарън Стоун загуби попечителството си върху сина й, само заради това, че се намира далеч от него. Малкият ходи на училище в Сан Франциско, докато Шарън живее в Лос Анджелис.

Източник споделя: "Всичко ще приключи до края на месеца. На първо място за него винаги са били децата. Ричи не иска парите й. Той направи абсолютно същото, като когато Били Пейпър се разведе с Крис Евънс. Тя не получи нито цент от него. Гай стори същото."
Очевидно Гай има сърце от злато. Всички дружно ще пролеем сълза от умиление.

Междувременно, Мадона не си поплюва и върти опашка насам-натам по светските събития. Попзвездата е единственият човек в света, позволил си да носи емблематичната рокля на Гучи и тя направи впечатление по време на галавечерята на УНИЦЕФ, която се състоя в Ню Йорк.

Събитието бе спонсорирано от италианската модна къща и в рамките на кампанията Tatoo Heart на която Риана е посланик на добра воля.

Мадона бе облечена в зелена рокля с дълга козина и позира заедно с артистичния директор на известната марка Фрида Джианини.