search icon

Съдби

Камелия: Искам да се снимам гола в киното

Камелия е имала няколко обаждания от кинорежисьори с предложения за роли, но мислела, че става въпрос или за...

Камелия е имала няколко обаждания от кинорежисьори с предложения за роли, но мислела, че става въпрос или за скрита камeра или за майтап.

Така и не се осмелила да се срещне с тези хора, признава самата тя. "Иначе искам да се снимам в киното, по възможност и чисто гола. Експериментатор съм по характер", твърди русокосата фурия на фолка. Щом тя го иска, ще се случи. Режисьорите ще останат доволни да включат във филмите си една актриса, която винаги може да се съблече и да демонстрира страхотно тяло, а и знае как да докара публиката до екстаз. Като прибавим това, че гледаемостта на филмите им ще счупи всички рекорди... Така че очакваме Камелия в нов български филм, защото ще е грехота момичето ни да го похабят някакви холивудски простаци. За вас ще разпитаме продуцентите на филми какво мислят за превръщането на Камелия в актриса.

В нея има някаква тайнствена сексуална енергия, която заразява слушателите. Ето какво казва сама тя за себе си:

"Аз съм от изпълнителите, които обичат да творят. Не създавам кариера на всяка цена. Но аз живея с музиката, защото само с нея се чувствам единствено жива. Когато посягам към една песен, то е да й дам живот. Ако дадена песен е изпята с енергия от мен самата, тя докосва по някакъв начин хората и завладява емоцията им, а това остава във времето. Затова имам толкова популярни песни като „Луда по теб", „Ти си моят ангел, ти си моят бог",„Някой ден",„Ти си виновен'' „Целувай ме". Към тях прибавям и последният ми хит „Усещам те още". Винаги пея тези песни в мои участия. Не разчитам само на новите неща. В хитовете, които ти казах съм вложила себе си и никога не забравям това, не залагам само на новите песни."

източник: vip-bg.info