search icon

Звездите

Пиян направи стриптийз на Преслава

Видимо подпийнал мъж остана без задръжки и ... без дрехи в студа на пл. "Батенберг" новогодишната нощ,...

Видимо подпийнал мъж остана без задръжки и ... без дрехи в студа на пл. "Батенберг" новогодишната нощ, видя репортер на DeltaNews. Младежът не издържа на кръшните песни на фолкдивата Преслава и започна да се разсъблича пред очите й. Смаяната пайнерка не успя да изрече нищо, освен: "Моля те, само недей да се събличаш", а зъбите й изтракаха , когато видя, че младежът вече е гол до кръста и танцува  бос в снега.

Секунда след като часовникът отброи навлизането в 2009-та г., огромен плакат накара усмивките на празнуващите на пл. „Батенберг" да изчезнат от лицата им. „БЪЛГАРИТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ" гласеше посланието на младо момче, което показваше писанието както на тълпата, така и на певците, забавляващи десетки хиляди в новогодишната нощ.

Както всяка година, млади и стари се напиха под оригиналната заря, която освети небето над София. Истински фурор предизвика скъпата пиротехника, понеже снощи тя гореше по-дълго от обикновено. Преди 00:00 с песните си своите поздрави към народа отправяха Силвия Кацарова, Миро от Каризма, Крум и др.

Изцепки

След естрадните изпълнения щафетата пое едрогърдата фолкаджийка Преслава, която нажежи страсите на площада до максимум. Видимо подпийнал мъж започна да прави стриптийз на певицата, като сваляше дрехите си в студа. „Моля те, само недей да се събличаш", тракаха зъбите на Преслава, когато видя, че младежъж е гол до кръста и танцува на пенсните й бос в снега. Чалга хитовете на пайнерката за пореден път ни убедиха, че фолкът и балканските ритми са предпочитаната музика след алкохолното опиянение.

Надписът

Плакатът, който вся смут сред изпълнителите и тълпата мистериозно изчезна едва няколко минути след като се развяваше като самарското знаме. „Веселбата преминава без сериозни инциденти в този участък, а и присъствието на колегите е внушително" увери ни полицаи в тълпата. По традиция празникът завърши с голямо хоро, което се изви чак до президентството.

източник: deltanews.bg