search icon

Звездите

“Тайната вечеря” на Галена и Преслава

Преслава и Галена за сетен път показаха, че славата и ангажиментите им на сцената не са ги разделили като...

Преслава и Галена за сетен път показаха, че славата и ангажиментите им на сцената не са ги разделили като приятелки. На церемонията по връчването на Любовните музикални награди за 2008-ма година те бяха непрекъснато заедно.

В компанията на Галин и останалите звезди на телевизия "Планета", те се забавляваха истински и аплодираха победителите. И двете си тръгнаха с награди от звездното парти и заедно продължиха вечерта в заведението на друга своя колежка. Домакините Камелия и Цветин посрещнаха призьорките и ги нагостиха с най-вкусните блюда от менюто.

Галена демонстрира новото си красиво колие от бяло злато и брилянти, получено като награда на церемонията. В комплект с него тя се сдоби и с ВИП-карта, и с правото да заснеме фотосесия и няколко видеоклипа, обсипана с маркови бижута.

Музикалната компания обсъди "стратегията", която Камелия ще приложи като водеща на ново телевизионно риалити-шоу. Преслава и Галена пожелаха успех на новата водеща и обещаха да бъдат на нейно разположение, ако се наложи.