search icon

Звездите

Андреа и Бориса се обиждат в интернет

Оказва се, че популярните блондинки изпитват сериозна неприязън една към друга. Двете явно до такава степен...

Оказва се, че популярните блондинки изпитват сериозна неприязън една към друга. Двете явно до такава степен не се понасят, че си позволиха да стигнат дори до словестна схватка в интернет. Скандалът започнал след като Андреа много се ядосала на коментар на бъдещата си колежка в поп-фолка, че не я познава.

Певицата се изнервила от думите й, тъй като смятала, че Бориса по всякакъв начин се стремяла да имитира визията й и да изглежда като нейна близначка. Тютюнджиева пък се обидила от сравнението, защото ако изглеждала като Андреа, „по-добре да се хвърли от някой мост". Тя дори предизвикала певицата да застанат една до друга без грим и да сравнят коя от двете изглежда по-добре. 

В един момент от разговора те започнали да си отправят такива псувни, на които и най-големият каруцар би завидял. Андреа нарекла миската лека жена и мърлячка и я обвинила, че освен да ходи с 40-годишни мъже, които да я издържат, за друго не ставала. И именно заради момичета като нея се разваляли семейства. Моделката също не й останала длъжна и й се подиграла, че по цяла нощ се кълчи в заведенията върху масите, „за да й бутат пари под полите". 

Двете словестно се „хванали за косите" и по въпроса коя от тях е по-богата. Андреа, за която е известно, че е от заможно семейство, в прав текст заявила, че знае за родителите на Бориса, че не са богати. И парите, които миската харчи, са от срещите й с мъже по хотелите. Пред bliasak.bg моделката заяви, че тя самата няма проблем с Андреа. Но, може би, фолк певицата има с нея. 

Свързани новини