search icon

Любопитно

MAD Secret Concert представя Галя

MAD TV разкрива новата тайнствена звезда, която ще се качи на сцената на петия "MAD Secret Concerts от GLOBUL". Нейното...

MAD TV разкрива новата тайнствена звезда, която ще се качи на сцената на петия "MAD Secret Concerts от GLOBUL". Нейното име е Галя!

Галя ще бъде новият изпълнител в българското издание на "MAD Secret Concerts от GLOBUL", след четирите суперуспешни концерта с ДесиСлава, Графа, Анелия и Руши. Организаторите от MAD TV издават, че звездата подготвя нестандартен и изключително оригинален лайв, с който ще разбие очакванията на публиката. Това ще бъде първа поява на Галя на голяма сцена след почти двугодишна творческа пауза.

Галя е изпълнител, който не се нуждае от представяне. Всички знаят, че тя беше нежната половинка от мега-успешния за българските мащаби дует КариZма. Заедно с Миро двамата стоят зад едни от най-големите български хитове на всички времена. Когато през 2007 г. КариZма се разделиха, Галя си взе дълга почивка от светлината на прожекторите и суетата на светския живот.

Нека само да припомним историята на КариZма накратко. Създаден през 1999 г. дуетът за отрицателно време се превръща в любим на българската публика. Още с първата си песен - „Рускувам да те имам" - Галя и Миро стават сензация. Само за тази песен дуетът получава 9 награди и 16 номинации. Следващата песен - „Колко ми липсваш" - отново се превръща в мега-хит. Такава ще е съдбата и на всяка тяхна следваща песен.

През 2006 г. дуетът издаде дебютния си албум „Еклисиаст", който веднага се превърна в най-продавания диск на пазара. Въпреки успеха, през 2007 Галя и Миро решиха да се разделят и всеки да поеме по свой собствен път.

На 8 април на сцената на петия "MAD Secret Concerts от GLOBUL" Галя ще изпълни на живо свои любими парчета на чужди изпълнители, каквато е и концепцията на "Secret Concert".

Галя вече е съставила своя репертоар - новаторски и експериментален. Изпълнителката работи ежедневно в репетиционното студио с някои от най-добрите музиканти в България и се подготвя за големия концерт на 8 април. Заедно с нея на сцената на "MAD Secret Concerts от GLOBUL" ще се качат и популярни гост-изпълнители, чиито имена обаче се пазят в тайна. 

На 18 март MAD TV стартира и играта за ограничените на брой покани за концерта. За да спечелиш една от тях, следи ефира на MAD TV и изпрати sms на номер 2250 с текст "secret" и веднага ще получиш отговор с детайлите кога и как се теглят печелившите. Само 200 късметлии ще имат шанса да получат една от безценните покани за "MAD Secret Concerts от GLOBUL" с Галя.

Концертът ще се проведе на 8 април в .... ш-ш-ш-т, това е тайна!