search icon

Звездите

Беше обич, нека е война!

"За да запазите сегашната сигурност във връзката си, не дрънкайте за предишните си гаджета пред...

"За да запазите сегашната сигурност във връзката си, не дрънкайте за предишните си гаджета пред пресата" съветва "People". Изглежда не само на Джон Майър му идва в повече този излишен интерес към Брад Пит. 

Всички знаят, че на Анджелина й е писнало да слуша нейното име и това на Брад в интервютата с "приятелката" Дженифър Анистън. Според Джоли това е жалък опит да се предизвикат проблеми между нея и Брад.

Но Дженифър не е единствената звезда, която не може да си държи устата затворена. Те всички просто не могат да се сдържат да не накиснат бившето си гадже.

Часове след като разводът й с Гай Ричи беше обявен, Мадона нарече бъдещия си бивш съпруг „емоционално изостанал" и обвини, че изобщо не допринася финансово за отглеждането на децата им. Гай Ричи пък ѝ отвърна като се оплака, че вместо да правят любов, тя предпочитала да стои с часове във фитнес салона, а усещането да прегръщаш поп кралицата, наподобявало стискането на хрущял. 

Младоженците Джесика Симпсън и Ник Лашей се разделиха през 2005, но две години след това Джесика продължаваше да говори за болката, която изпитва от раздялата. „Много ме заболя да го видя с друга едва две-три седмици по-късно. Той е част от моя живот и винаги ще бъде. За в бъдеще човекът, който ще бъде до мен, от сега трябва да разбере това, че да забравиш любовта толкова бързо е неописуема болка", твърди певицата.

След като се разведоха през ноември 2006 Райън Фелипе и Рийз Уидърспун дълго време мълчаха, но през февруари съкрушеният Райън, се изповяда пред списание „US", описвайки раздялата като най-трудния момент в живота му. „Все още не съм намерил баланса в своя живот", казва актьорът. „Да преживееш раздяла в светлините на прожекторите дори прави ситуацията още по-тежка. Много е неприятно, когато имате и деца... Но съм се хванал на хорото и ще трябва да го играя." Миналия април той призна, че е било изключително трудно за него да види бившата си съпруга с нов мъж, но и че все някога се случва нещо подобно и ти трябва да си подготвен.

Били Боб Торнтън пък заяви пред списание „Екстра", че е щастлив че децата на Анджелина имат майка като нея и баща като Брад Пит и възхвали „страстта и енергията" за хуманитарни каузи на Анджи. Разбираемо е това подмазване, да не забравяме, че точно той изневери на Анджи и то със сервитьорка. 

Снимки: Getty Images / Guliver