search icon

Интимно

Избраха лицето на Мондиал 2010

Симпатичното леопардче със зелена грива Закуми, което беше избрано за талисман на Световното първенство в...

Симпатичното леопардче със зелена грива Закуми, което беше избрано за талисман на Световното първенство в ЮАР през 2010 година, получи гореща подкрепа от ослепителната блондинка Ланди Суенпуул.

Родената в Кейптаун преди три десетилетия красавица бе избрана за лице на шампионата и ще влезе в образа на дамата, символизираща световната купа, на церемонията по откриването.

Ланди пленява мъжете със своите сини очи и перфектните си мерки - 88-61-88 при ръст от 177 сантиметра. Тя е известен модел в родината си с корици за FHM, Maxim, GQ, Glamour и Sports Illustrated, а освен това е лице на Guess. Южноафриканката, която често е сравнявана с младата Бриджит Бардо, стана истинска звезда с участието си в реклама на прочутата италианска бира Перони, за която се превъплати в образа на Анита Екберг от филма-шедьовър „Сладък живот" на Фелини.

Тя е била открита за модата съвсем случайно. На 19-годишна възраст Ланди пазарувала с майка си, когато перфектното й тяло и визия привлекли вниманието на човек от бранша.

Красивата Суенпуул бързо добива популярност, в резултат на което получава покани за участие в рекламните кампании на "Шанел", "Найк", "Мерцедес" и "Рейндж Роувър".
Освен че обича бира, Ланди Суенпуул мрази мъже със слипове и предпочита моторните спортове пред футбола.

"Падам си по сериите НАСКАР - харесва ми голямата скорост, мощността на двигателите и когато автомобилите се блъскат", споделя изкусителната блондинка. За радост на всички българи, на въпрос кои мъже не са й по вкуса, тя отговаря: "Не обичам французите ... прекалено са груби."

Източник: