search icon

Интимно

Какво се крие в душите на най-желаните БГ ергени?

Най-желаните БГ ергени. Красиви и не толкова добре изглеждащи, щастливи или нещастни в любовта, но до един...

Най-желаните БГ ергени. Красиви и не толкова добре изглеждащи, щастливи или нещастни в любовта, но до един чаровни и популярни. Подобна разноцветна компания от най-изкушаващите свободни мъже на републиката се събра в специалната селекция на „Новинар". Общите критерии за подбор са по ключови думи: да са ергени, да са в устата на хората и наоколо им да пърхат красиви жени.

Димитър Бербатов: Тайният художник

Зодия Водолей. Самата му фамилия „бербат" означава разхвърлян. Според едни Митко е лентяй, женкар и хищник. Треньорът на „Байер" (Леверкузен) Клаус Аугенталер определи Бербо като „цирков артист с бразилски манталитет и непрекъснато някой трябва да го рита по задника, за да не изпада в типичното си състояние на флегматичност".

Според други Митко превръща футбола във висше изкуство. Агитката на „Тотнъм" пее за него, че е „машина за голове". „Дейли телеграф" писа, че ако бил англичанин, Бербо щял да е втората по значимост фигура след кралицата. Английски водопроводчик обеща да кръсти детето си „Бербатов", дори и да е момиче.

Навремето пиринци продадоха на ЦСКА скъпоценния камък на съвременния футбол срещу 20 чифта маратонки, но 7 години по-късно той се превръща в най-скъпоплатения български футболист при трансфера в „Манчестър Юнайтед" за 30 млн. паунда. Бербо привлича жените като с магнит, но се зарича, че ще остане ерген поне до тридесетата си година.

Италианската порноактриса Симба обаче няма намерение да го чака дълго. Мулатката бе в България по време на изложението „Ерос шоу" и ужасно си падна по национала. Пред софийската публика Симба се разголи и нарисува по евино облекло сексуалните си фантазии. Когато открила, че и Бербо рисува, но крие картините си, тя отсякла с тон на психолог „надушвам от погледа му... и той обича секса не по-малко от мен. А рисуването ще ни сплоти още повече!".

Слави Трифонов: Гологлавият самурай

Зодия Везни. Плевенчанин, но се шегува, че е родом от село Учиндол, за да изглежда по-народен. Порода кукувец. Организирал е 7 национални турнета от времето на предаването "Ку-ку" досега и няма намерение да спира. Слави е оглавявал синята стачка през 1991 г. и твърди, че той е за СДС, а не за Иван Костов.

Това, за което шоуменът се колебае обаче, е дали жените харесват телевизионната му корона, или самия него. Като всички мъже в екипа си, Дългия си пада по балерините. Дълго време свързваха името му с бившата певица от „Шоуто на Слави" и дизайнер на облекло Александра Раева, но връзката им се разигра основно по медиите.

Всичко, което аудиторията запомни, бяха няколко снимки от курорта Албена, където Слави и Алекс са засечени да си правят компания на плажа. Слави настоява, че е бил самурай в предишния си живот и вярва в японската теза, че трябва да си силен, защото всичко е карма, а животът е само една илюзия.

Евтим Милошев: Експериментаторът на нова виагра

Зодия Телец. От последния „Сървайвър", който продуцира, си донесъл два кокосови ореха с формата на женски дупета, закупени срещу 600 долара. Орехите действали като виагра и растели само в Панама. Милошев изпробвал ефекта на единия орех и се вихрил като жребец, след което го хванала диария.

В автобиографията му са запечатани 15 г. в "Шоуто на Слави", "Сървайвър", "Комиците" и куп други печеливши проекти. Излиза с красиви момичета (в списъка му са Евгения Атанасова, Боряна Шехтова, Петя Григорова от „Бързи пари"), които понякога приятелите му крадат. Шегува се със себе си, че е завъдил тропически глисти на Карибите, от които драстично отслабнал.

Всеки четвъртък в столичен клуб Евтим се среща с хората от "Ку-ку", "Каналето" и "Хъшове", за да си сверят часовниците, и после недоумява откъде изтича информация за шоутата, които прави. Гони го страх, че оплешивява. Приятелите му го карали да се задомява, но искал да си избере жена, която не се гнуси да му маже плюските от тропическите насекоми след поредното телевизионно „оцеляване".

Калин Вельов - Латино мачото, който мрази лъжата

Зодия Близнаци. Смехът му се превърна в запазена марка. Заради видеото към песента с дуетната му половинка Нина Николина - „Сънувам те", си подстрига косите, но така изглежда по-секси. Изпълненията му са полифония от фламенко, бразил, чилаут и българска лирика. Вельов признава, че е от грубия тип мъже, но от време на време мечтаел и за нежни мигове. След горещата авантюра с мулатката Моника Бабикер Калин се залюби с Диляна от Студентски град.

Брюнетката твърдяла, че е е IT мениджър, но се оказало, че е просто служител в компютърна фирма. След като открил лъжата, Калин се простил набързо с девойката, защото не понасял да го лъжат. Талисманът му е ахат, подарък от майка му. Не пуши и никога не е опитвал наркотици, въпреки че е живял 5 г. в рая на леката дрога - Холандия, и 1 г. в Индонезия. Латиномузикантът свалял жените като хищник: „Когато една жена привлече вниманието ми, я фиксирам с поглед и буквално започвам да следя всяко нейно движение." 

"Любо" от "Те" - рисуващият с музика

Казват за Любо, че излишно хаби гласа си за разговори. Истинското му име е Любомир Цветанов Киров и е плевенчанин. Зодия Скорпион. Любимият му цвят е черният, а любимите му филми са "Матрицата" и "Брилянтин". Питието му е бърбън, а предпочитаното ястие е пиле със сметана. Бързо му доскучава. Най-дългата му връзка е с Диана Алексиева, корица на FHM и настоящ сценарист на "Шоуто на Азис".

Завършил е художествена академия и обича да рисува скици и портрети. Бившите му колеги от "Те" недоумяваха при раздялата си с Любо - изведнъж спрял да се вижда с тях, да си вдига телефона и от раз се откъснал от групата. „Аз съм една холерично активна личност", казва за себе си изпълнителят на „Забранена любов" и казва, че е зарязал група "Те", защото за последните три години са направили само три нови парчета.

 Орлин Павлов от "Каффе" - неоткраднатият красавец

Зодия Телец. Един от най-големите хубавци в България. Когато изпя „Вместо мен", сякаш се роди мъжкият вариант на Шаде. Танцува божествено, особено танца, описващ любовната игра - румбата. Обича жените да го свалят, само че не грубо, а „нежничко": „Ще си дадеш ли телефона?".

Актьор по образование, за музикалната сцена го откриват, след като се изявява като пеещ сервитьор в клуб „Опера". В момента си няма гадже, но и не търси, и жълтата преса не закъсня да постави под въпрос сексуалната му ориентация. Спрягаха Орлин и с партньорката му Яна от „Денсинг старс", но така и не измислиха добре звучаща история. После го свързаха с Йоанна от "Дийп Зоун Проджект". „Глупости. Само приятели сме и нищо повече", отрече Орлин и тази клюка. 

Пламен Константинов - дългучът немирник

Гибона, както го наричат приятелите му, е един от най-ухажваните ергени в спорта. Зодия Близнаци. Мъж на годината за 2008, предпочетен пред Митко Бербатов и режисьора Явор Гърдев от посетителите на сайта manoftheyear.bg. Пламен е и лице на България за 2007 г. според класация на bTV. Обясняват 202-сантиметровия му ръст с това, че е син на волейболисти.

Пламен Константинов стана най-скъпият волейболист на България, след като преминава от полски клуб в руския "Газпром" за 600 000 евро. Понастоящем се състезава за гръцкия клуб "Ираклис". Свързват името му със спортните журналистки Ели Гигова (БНТ 1) и Петя Желева (TV 7), както и с безброй софийски красавици, руски „наташки", украински изгори и манекенки от Солун.

Бягал от продължителни връзки като дявол от тамян и като повечето мъже се оправдавал с кариерата си. Според сайта Клюки.нет, в допинг пробата на Константинов е открита венерическа болест. Явно моногамията не е измежду приоритетите му.

Венелин Петков - непушачът във фрак

Закачат Венелин от bTV заради това, че е карал казарма само до клетвата си и после го пратили във в. "Българска армия" да добрува. Спомняме си с умиление колко влюбено се гледаха Гена Трайкова и Венелин със стартирането на телевизията на Мърдок. Близо 8 години по-късно Гена го зарязала заради друго гадже.

Причината били цигарите: Гена обичала да пуши, а на Венелин му се гадело от дима. Заради раздялата си журналистът, който тогава държи военния ресор на телевизията, мисли да се върне обратно в САЩ. В университета в Мисури новинарят на bTV е учил навремето журналистика, след това се трудел в международната редакция на CNN в Атланта.

Впечатлен е, че в САЩ се учи как да се обличат журналистите. Венелин е известен и като естетът на Би Ти Ви и обича да си спомня за най-луксозния си тоалет от фрак и папийонка, наети срещу 30 долара. Фракът сложил, докато му връчвали студентската награда „Еми" за обещаващ талант в радио- и телевизионната журналистика.

Милен Цветков - заядливецът, който не пуши козче

 Зодия Лъв. 42-годишен, с кафяви очи, разведен, хетеросексуален - това пише в профила му в сайта за запознанства friends.bg. Когато се разчу, че Цветков застава на линия в сутрешното предаване "Здравей, България" след изявите си като водещ на "Биг Брадър 4" и без да прекъсва вечерния си лайв "Часът на Милен Цветков", господарите на ефира се пошегуваха, че Нова телевизия се превръща в „Деня на Милен Цветков".

Милен твърди, че само води предаване, без да разбира от журналистика, и непрекъснато воюва със събеседниците си на откритата телефонна линия в „Часът". Не пуши „козче", както подпитваше в песента на Ъпсурт „Три в едно" - опитвал, но не му се отразило добре. Критерият за жената, която търси, е да има „нещо в главата".

След развода му с Йорданка, от която има дъщеря Калина, го обвиняват, че не се появява на обществени места с жени. Обяснява го с две неща - или жените, с които излиза, са силно ангажирани, или избират да не се появяват в публичното пространство с него.

Руши Видинлиев - пънкарят колежанин


Зодия Лъв. Сутрин се събуждал и казвал „Вива!" За приятелката си Таня Илиева (модел и актриса) Руши говори като за „момиче, което го запълва. Дълго време синът на Лора Видинлиева поддържаше имиджа на пънкар-колежанин. Когато излязоха парчетата „Ритъмът на сърцето ми" и „Лъжи ме", цяла България ходеше с каскети, с кеф си спомня Руши.

Впоследствие обаче, талантът започнал да се чувства като „някакъв извратен вариант между Фицата Киркоров и Майкъл Джексън и това ме уплаши". Претендира, че има постсоц мислене, което се дължи на любопитството и образованието му. Не е твърде амбициозен - предпочитал да замени думата „искам" с „би било приятно". На въпроса дали е богат, отговаря така: „С пари и без пари цветята и лайната са едни и същи."

Източник: в. "Новинар"