search icon

Звездите

Рийз не иска голота, а анимация

Рийз Уидърспун вероятно е една от най-целомъдрените актриси в Холивуд, което в никакъв случай не е нещо...

Рийз Уидърспун вероятно е една от най-целомъдрените актриси в Холивуд, което в никакъв случай не е нещо лошо. В момента се вижда с Джейк Джиленхол и много силно иска да се омъжи за него, за да имат децата й отново стабилно семейство. 

Също така целомъдрено Рийз избира и филмите, в които да участва. „Никога не бих се съблякла гола във филм. Не виждам с какво това ще донесе повече стойност на продукта. Освен това съм майка и трябва да мисля за децата си, когато правя подобни неща. Аз съм пример за тях, за дъщеря ми Ава най-вече и не искам тя да се притеснява от мен. Смятам се за силна жена и не намирам за необходимо да се показвам, за да съм успешна актриса. Голотата не е всичко", обяснява 33-годишната актриса.

Вместо за голи снимки, Рийз си мисли за още един анимационен филм, който да озвучи. „В "Чудовища срещу извънземни" се забавлявахме страшно много. Влизахме в студиото и се лигавехме до безобразие. Спомних си отново какво е да си на пет и се почувствах изключително добре. Подейства ми вдъхновяващо и за другите ми проекти", допълва актрисата.