search icon

Любопитно

Порой на първия концерт на Маги

Новият музикален идол на България Магдалена Джанаварова изнесе първия си концерт като победител в...

Новият музикален идол на България Магдалена Джанаварова изнесе първия си концерт като победител в престижното музикално риалити. Шоуто се състоя в сряда вечерта в родния град на айдълката Велико Търново.

Още след като стана ясно, че Маги ще е новата музикална звезда на България, кметът на града д-р Румен Рашев обеща, че общината ще осигури за шоуто истинска професионална сцена, осветление и озвучаване, каквито се полагат на голяма звезда. Концертът на Маги излезе на общинарите близо 5000 лв.

Въпреки това кметът мина тънко, защото диджеите Пламен и Емо дадоха сцената на символична цена, а всичко останало е подарък от тях за талантливата певица, пише "Монитор". Местна фирма също взе участие в организирането на концерта, като пое част от средствата.

"На Маги ще й върви по вода", коментираха фенове излелия се летен дъжд по време на концерта. Въпреки пороя хиляди боляри се събраха пред общината, за да чуят и видят на живо своята любимка. Повече от час и половина младите хора пяха, танцуваха и се забавляваха с изпълненията на победителката в третото издание на музикалния конкурс Music Idol.

В концерта с поздрави към победителката се включиха и ученици от СОУ „Ем. Станев", където Маги е учила, както и нейните учители и вокални педагози. Присъстващите дълго не пускаха свята любимка да слезе от сцената и няколко пъти я викаха на бис. След края на концерта Маги Джанаварова и кметът на Велико Търново д-р Румен Рашев заедно прерязаха лентата на новата чешма, изградена в центъра на града, непосредствено до сградата на общината.

Свързани новини