search icon

Съдби

Ники Михайлов окончателно се раздели с Алекс

Вратарят на Твенте и националния отбор на Бъгария Николай Михайлов вече официално не е обвързан. Този път...

Вратарят на Твенте и националния отбор на Бъгария Николай Михайлов вече официално не е обвързан. Този път наистина той се е раздел със своята приятелка Александра Арабаджиева, съобщиха за източници, близки до Михайлов и пловдивчанката. Подобни информации имаше още преди седмица, но тогава те бяха опровергани от вратаря. Явно обаче връзката между двамата наистина се е изчерпала и в крайна сметка се е стигнало до раздялата.

Както е известно, 21-годишният страж живее в Холандия заради професионалните си ангажименти към Твенте. Алекс също е спортна натура, тъй като от три години и половина се занимава професионално с езда в Германия, където учи. Двамата ги деляха само 100 километра, като често прекарваха всяка свободна минута заедно, но явно пламъкът на любовта е изстинал помежду им.

Освен това Михайлов е решил, че иска да се съсредоточи върху футбола на 100% и не може да отдава нужното внимание на половинката си. Така той желае да се отърси от имиджа на един от най-желаните ергени, известен със своите завоевания извън терена.

Въпреки всичко Ники и Алекс остават в отлични отношения. Двамата прекараха почти година заедно.