search icon

Любопитно

Миро сменя Добрич с Албена

Миро обяви, че концертът от турнето "Омиротворен", който трябваше да бъде в Добрич на 23 август, няма да...

Миро обяви, че концертът от турнето "Омиротворен", който трябваше да бъде в Добрич на 23 август, няма да се състои. "Потопът, който помете родния ми град, нанесе щети много по-големи от промяната на дестинацията на концерта. Чаках с нетърпение да представя шоуто си точно пред моите съграждани. Така че няма да отменя концерта и датата, следващата спирка ще бъде Албена, това е най-близката подходяща /за спектакъла/ точка до град Добрич". Така на 23 авугст Миро ще пее в Албена - вариете казино "Албена" от 21:30 ч.

Както знаете, миналата седмица силните дъждове наводниха Добрич, въпреки бързата реакция на правителството и предоставените средства в помощ на засегнатите райони, се разбра, че до 23 август определени райони все още ще бъдат засегнати от бедствието, което създава проблем с безопасността и затова Александър Балкански смята, че е неразумно да се рискува със здравето на хората.

Жест за феновете, закупили билет за концерта в Добрич, направи екипът на "Омиротворен". Миро предоставя автобуса на турнето на феновете, за да може те да се придвижат от Добрич до Албена, както и обратно.

Мениджърите на турнето официално обявиха, че всички закупени билети за концерта в Добрич важат за Албена.