search icon

Top stories

Ейми Уайнхаус искала дете от бившия си съпруг

Ейми Уайнхаус направи поредното шокиращо изявление. Този път певицата скандализира семейството и...

Ейми Уайнхаус направи поредното шокиращо изявление. Този път певицата скандализира семейството и приятелите си с новината, че иска да има дете от бившия си съпруг - Блейк Филдер-Сиви.

Изпълнителката на хита "Rehab" споделила пред най-близките си хора, че иска да се събере отново с бившия си съпруг и заедно да се опитат да създадат семейство.

"Всичките й приятели са силно разтревожени. Всички знаят колко трудна и мъчителна беше раздялата им, а сега тя иска да подновят връзката си.

Ейми дори има намерение скоро да се срещне с него", сподели източник, близък до звездата пред " Britain's The Sun newspaper".

Ейми казала още, че вече е направила първата крачка към евентуално събиране с Блейк, като му е пратила серия от романтични съобщения докато била в Маями за записите на новия си албум.

"Ейми се разчувства много, защото това именно е мястото, където двамата се запознаха.", коментира приятел на певицата.

Самият Блейк също не крие, че ако Ейми е готова да поговори нормално с него, той не би отказал да се срещнат:

"Все още много я обичам, а знам, че и тя не е безразлична към мен. Въпросът е, че не може да се получи нормален диалог между нас. Ако ми каже, че иска да се срещнем, с удоволствие бих я извел на вечеря, въпреки че сме разведени".