search icon

Любопитно

Глезят Akcent с лимузина и яхта

Трескава подготовка тече около посрещането на румънската сензация Akcent, които ще изнесат за първи път своя...

Трескава подготовка тече около посрещането на румънската сензация Akcent, които ще изнесат за първи път своя лайв тази събота малко преди полунощ в модния клуб Ферети, част от култовия комплекс Мултиплейс.

В програмата за развлечения и приятно прекарване на звездите в Слънчев бряг домакините от Мултиплейс и организаторите от ПРофайл са набелязали релаксиращи тайландски масажи в луксозния Виткория Спа, круиз с яхта. Предвидена е гурме вечеря преди концерта им в суши ресторант, където до този момент са похапвали звезди от ранга на Рейчъл Стар, Тиесто, Дейвид Вандета, Виктор Калдарон. Екип от ВИП готвачи и сервитъори ще обслужват видните гости.

В предварителните изисквания на популярната група са нощувките, които задължително трябва да бъдат в луксозни апартаменти. Момчетата ще бъдат настанени в 4 апартамента в хотел Авалон и задължителното условие от тяхна страна било да бъдат на един и същи етаж всички, а в стаята им да има джакузи, шампанско и много плодове.

По повод гостуването на звездите двамата им мениджъри пристигнаха седмица по-рано, за да огледат терена и да се уверят, че условията наистина отговарят на изискванията.

По повод пътуването взискателните меломани са поръчали 9 метрова лимузина от и в последната седмица отказали самолетните билети, заради ранното излитане. „Предпочитаме да пътуваме комфортно и да разгледаме повече вашата страна, за която само сме чували комплименти, пък и да си вземем дозата сън", допълват Akcent.

"Щастлив съм, че имам възможност да посрещна лично румънските  звезди, придобили популярност в Европа. Медиите в цял свят се скъсват да въртят това лято техните свежарски хитове, които ни зареждат с настроение и позитиви. Любими и предпочитани идоли са за много българи. Още от сега предусещам, че купонът ще е повече от взривяващ и запомнящ се", коментира актуалният пиар Наско Лазаров - ПРоФайл, завзел с екипа си цялото Черноморе.

За да чуят и видят румънското трио в Мултиплейс, вече са си резервирали места нашите родни звезди Анн Джи, Симона Първанова, Денислав и Пламена от Мюзик Айдъл 3, Весела Нейнски, Маги Желязкова, Зейнеб.

Във вип сапаретата на модния клуб Ферети ще се настанят Виктория Кесаровска от азиатските СПА Виктория, Евгенни Минчев, Ева и Евелин Георгиеви, Юлита Хинкова, Айвън от бандата Максимус, Валерия Дойчинова от Вас резерв, издодха от ПРоФайл.