search icon

Съдби

Ейми Уайнхаус ще съди бившата си свекърва

Британската певица Ейми Уайнхаус смята да съди бившата си свекърва за това че продала нейни любовни писма...

Британската певица Ейми Уайнхаус смята да съди бившата си свекърва за това че продала нейни любовни писма до бившия й съпруг Блейк Фийлдър-Сивил на британски таблоид. 

Певицата ще съди майката на бившия си съпруг Джорджет след като тя позволила нейни интимни писма да бъдат публикувани в пресата миналата година, докато синът й беше в затвора за възпрепятстване на правосъдието след нападение срещу собственик на заведение през 2007 г.

По това време Джорджет Сивил казала на журналисти, че синът й планира да използва писмата като част от бракоразводното си дело с Ейми, за да докаже колко е бил важен за нея. Разводът на Фийлдър-Сивил и Уайнхаус беше финализиран през юли. Певицата иска свекърва й да й плати обезщетение от 75 000 долара, съобщава британският таблоид "Сън". "Ейми беше бясна, че лично писмо беше използвано за парична печалба", заяви източник, цитиран от изданието. Бащата на Уайнхаус, Мич, предупреди Джорджет Сивил по-рано тази година, че смята да я съди, тъй като тя заплашвала семейството му и от 18 месеца водела кампания на омраза срещу него.

източник: БГНЕС