search icon

Любопитно

Принц Хари действа под прикритие в лондонски клуб

Третият поред наследник на британската корона принц Хари се опита да остане незабелязан, под вънкашност и...

Третият поред наследник на британската корона принц Хари се опита да остане незабелязан, под вънкашност и име чуждо, но бе разкрит от "Дейли мейл".

Фоторепортер на вестника го засне на парти в нощен клуб, близо до дома му в Източен Лондон. Той се опита да се скрие зад тъмни очила и перука, подобна на плетената шапка с дълги сплетени кичури, наричана раста. Представил се под името Уинстън. За пръв път той надяна раста по време на ваканцията си в Ботсвана през пролетта на миналата година

Малкият син на принц Чарлз и покойната лейди Даяна често крие самоличността си, за да избегне вниманието на околните по време на свои пътувания и визити в различни заведения, твърдят негови приятели. Където и да отиде, след като бъде разпознат, непознати се опитват да говорят с него. Това невинаги му е приятно и младият принц предпочита да остане незабелязан, за да прекара приятно времето си.

През март т.г. принцът се дегизира, за да се срещне тайно с бившата си приятелка Челси Дейви, без да предизвика интереса на папараците. Тогава надяна дълга черна перука.

От кралското семейство принц Хари най-често се опитва да се представи за друг. Преди 4 години той облече нацистка униформа по време на маскен бал - гаф, който предизвика международен отзвук.