search icon

Звездите

Коцето заприлича на ранния Мики Рурк

Абсолютен роб на любовта, непоправим романтик, захапал цигара, провесена надолу... Мислите си за ранния Мики...

Абсолютен роб на любовта, непоправим романтик, захапал цигара, провесена надолу... Мислите си за ранния Мики Рурк от "Девет седмици и половина"? Забравете!

Става въпрос за фолкпевеца Константин, който се оплита в сложен любовен четириъгълник на снимките на нов рекламен клип на песента "Усещане за Мерилин". Вместо някогашната Ким Бейсинджър, тук жените са 3 - "пилето" Райна, колежката й Преслава и плеймейтката Златка Райкова.

По време на записите на първото му дуетно парче с Преслава - споменатото "Усещане за Мерилин", Коцето се изнася от дома на дългогодишната си изгора Райна. Преслава пък започва да го подозира, че чат-пат отскача до бившата. Настават любовни колизии, които тресат всички участници със силата на 6-7 по Рихтер...

В цялата работа за капак в ролята на Мерилин се намесва Златка (спомняте си я - онази, която "работи Златка") и отмъква костюмирания бонус.

Клипът е пълен с луксозните прищевки на звездите - коли, вили, самолети, бутикови дрехи и аксесоари. Ще бъде по екраните до седмица.