search icon

Звездите

Джина Стоева празнува рожден ден по нетрадиционен начин

По нетрадиционен начин отбеляза достигането на Христовата възраст Джина Стоева. Вярна на приключенската...

По нетрадиционен начин отбеляза достигането на Христовата възраст Джина Стоева. Вярна на приключенската си натура, чаровната изпълнителка реши да отбележи рождения си ден с изкачване до Боянския водопад във Витоша.

"Винаги сред природата съм се чувствала прекрасно, тя ме зарежда и мотивира. Бях гледала снимки на Боянския водопад и видях, че там е много красиво. Затова заедно с трима мои приятели реших точно на рождения си ден да си направим пешеходен поход до това място.

Исках да запомня 33-тата си годишнина, защото след тази възраст като че ли човек започва повече да се вглежда в себе си, да разсъждава и да гледа на нещата по-философски", споделя Джина Стоева.

Изкачването траело повече от час, като маршрутът не бил от най-лесните. "Физически неподготвен човек едва ли би могъл да издържи", съветва певицата на "Ара мюзик".

Тази година празникът на Джина, освен с изкачването до най-големия водопад в планината Витоша, минал и под знака на семейния уют - изпълнителката на "Неизлечимо влюбена" до няколко месеца ще се нанесе в нов апартамент. Затова и подаръците били в тази насока - ключодържател с камъни Сваровски, ваза, ароматни свещи и др.

Свързани новини