search icon

Звездите

Ивана се разплака от вълнение

Преди броени часове Signal.bg публикува послание от феновете на Ивана към любимата им певица, която празнува...

Преди броени часове Signal.bg публикува послание от феновете на Ивана към любимата им певица, която празнува 10 години на сцена. Мегазвездата на телевизия "Планета" подписва договор с музикална компания "Пайнер" на 14 септември 1999 г.

"За първи път не знам как да се държа и как да говоря. Аз съм в Пловдив, прибирам се с колата и виждам пред нас, пред дома ми... в момента съм с толкова много хора, много деца, които бяха направили един огромен плакат и го бяха сложили пред желязната врата у нас, след което от там започнаха да излизат с цветя, с торти, с поздравления... всички сме тук в момента, защото знаех, че ще ми се обадиш, за да кажа просто едно голямо и сърдечно БЛАГОДАРЯ! Това не може да се опише, нямам думи. Аз, която знам във всеки един момент какво и как да кажа, в този момент не знам какво да кажа, освен наистина едно голямо благодаря. Сега разбирам защо си е струвало всичко това, което правех през годините" - развълнувано сподели в ефира на радио Сигнал плюс Ивана.

Феновете са пазели всичко в тайна и изненадата за певицата е била наистина огромна, а вълнението неописуемо. "Знаеш ли какво е да плачеш от щастие и да ти се иска да ги прегърнеш всичките тези деца, защото те са страхотни. Всичко, за което си струва човек наистина да живее..." - продължава да изразява вълнението си звездата.

"Можеш ли да си представиш, че аз съм такава ревливка, а не ми се е случвало от толкова отдавна, при това публично и в ефир сега. Страхотно е усещането да даваш любов и да я получаваш в тройни дози. Това е нещото, което усещам в момента - любов отвсякъде, в най-чистия смисъл на думата любов. Благодаря още веднъж!" - завърши Ивана и избра в ефира на Сигнал плюс да прозвучи песента "Сто живота", която бе поздрав за всички нейни почитатели.

Новата й песен "Миг от вечност" се очаква съвсем скоро да бъде презентирана.