search icon

Звездите

Децата на поп-фолк звездите пристъпиха училищния праг

Вълненията около началото на новата учебна година владеят голяма част от звездните родители в...

Вълненията около началото на новата учебна година владеят голяма част от звездните родители в „Пайнер".

Дъщерята на Глория, Симона, вече е ученичка в седми клас и уверено върви по стъпките на известната си майка. За поредна година наследницата на звездата на „Планета" ТВ ще изучава специалностите флейта и пиано в Музикалното училище в София. За целта, Симона се сдоби със специални нотни тетрадки, в които да се упражнява по солфеж и елементарна теория на музиката, писа Svetsko.com.

Теодора, дъщерята на Ивана, продължава образованието си в една от елитните пловдивски гимназии. Десетокласничката, която усилено изучава английски и руски език, с нетърпение очаква срещата със своите съученици.



Тази година наследницата на Анелия - Ивон, ще бъде записана в предучилищна подготвителна група. Малката принцеса, която е на 6 години, с трепет очаква първата си среща с буквите и цифрите в час. След английската детска градина, Ивон продължава своето образование в „St. George", където отново ще изучава езика на Шекспир.

На 15-ти септември, за поредна година училищния праг пристъпват близнаците на Милко Калайджиев - Алекс и Антонио. Освен прилежни ученици, близнаците често радват своите родители с купи и медали от състезания по тенис на корт. Двамата наскоро навършиха десет години и тази есен ще бъдат четвъртокласници.