search icon

Top stories

Меган Фокс: Анджелина може да ме изяде жива

Двете най-сексапилни актриси на Холивуд, Меган Фокс и Анджелина Джоли, влезли в люта битка помежду си....

Двете най-сексапилни актриси на Холивуд, Меган Фокс и Анджелина Джоли, влезли в люта битка помежду си. Ябълката на раздора обаче не бил поредният сладур, а филмова роля.

И двете красавици имали мераци да участват в римейка на филма от 1968 г. „Барбарела". В оригиналната холивудска продукция в главната роля е неостаряващата Джейн Фонда. Това е образът, превърнал за една нощ актрисата в световно известен секссимвол.

„За първи път Анджелина Джоли и Меган Фокс ще се борят за една и съща роля", издал източник на „Дейли Стар". Той добавил, че тази, която спечели, щяла да стане абсолютният секссимвол на планетата.

Главната героиня във филма щяла да бъде изваяна руса красавица. За капак щяла да събира погледите на мъжката част  от публиката с предизвикателен латексов костюм и футуристични ботуши с високи токчета.

Според продуцента на лентата Дино де Лаурентис, благодарение на съперничеството на Анджелина Джоли и Меган Фокс, филмът несъмнено щял да стане тотален касоразбивач. 

Двете актриси не крият недоволството си от това, че в публичното пространство непрекъснато ги сравняват една с друга. Половинката на Брад Пит заявила, че на вид Меган може и да е по-красива, но това не стига.

Мис Фокс, която е наричана "Новата Анджелина", също не се е изказала много ласкаво за съперницата си. „Анджелина е много силно същество, може да ме изяде жива!", споделила Меган Фокс.

Свързани новини