search icon

Любопитно

Черната перла събра очите на разбирачите в Лондон

Дори на "преклонната" за супермодел възраст от 39 г. Наоми Кембъл направи фурор на модната седмица в...

Дори на "преклонната" за супермодел възраст от 39 г. Наоми Кембъл направи фурор на модната седмица в Лондон, съобщи в. "Дейли мейл".

Черната перла, която не бе излизала на "котешката пътечка" от години, лъсна перфектно гладка и фина снага в изкусителни бански на дизайнерката Даниела Хелиъл. "Единствената промяна у Наоми през последните 16 г. след дебюта й през 1993 г. е, че е помъдряла", каза модистката Хелиъл. Никоя 21-годишна красавица не може сега да се мери с нея.

"Това не е като в списанията - там снимките могат да се обработят как ли не - на живо си такава, каквато си", коментира самата Наоми.

Суперлативите въобще не са преувеличени, защото, ако сравните Кембъл със "съвременничката" й Кейт Мос, ще разберете за какво става дума, посочи "Дейли мейл". Мос (35 г.) пуши като комин и пие като за световно. Лицето й е подпухнало, а тялото й вече на нищо не прилича.

Наоми пък е загладила косъм в обятията на руското си гадже милиардера Владислав Доронин, заради когото се чу, че даже ще стане православна християнка.

Свързани новини