search icon

Любопитно

5 отбора на елиминации във VIP dance

Много оспорвани се очертават елиминациите този петък във  VIP dance. За първи път от старта на предаването...

Много оспорвани се очертават елиминациите този петък във  VIP dance. За първи път от старта на предаването пет отбора ще се борят за оставане в танцувалното шоу.

Причината за това е, че отборите на Елица и Крум, Мария Силвестър и Боби Турбото, Даниела и Камен Воденичаров получиха сумарно равен брой точки (46) от журито за танците си в понеделник и вторник.

Николета Лозанова и Нед също ще се борят за зрителските симпатии в петък, като за втора поредна седмица техният отбор се явява на елиминации.

Най-малко точки в двете танцувални вечери събра отборът на Ива Софиянска и Наско. Жертвоготовността на семейство Софиянски и включването на двете сестри на Ива в шоуто, заради постъпването й в болница, не трогна журито.

И така за изпълненията на Димана в понеделник и на Елена във вторник, отборът на сестра им събра общо 39 точки.

Здравословен проблем възникна и в отбора на Елица и Крум. Заради тежка контузия на колената и поради лекарска забрана, снощи в танците не взе участие Елица. Днес ще й бъде направен ядреномагнитен резонанс, за да бъде точно определено състоянието й.

Ще успеят ли да се възстановят Елица и Ива, и ще подкрепят ли отборите си във вечерта на елиминации, ще разберем в петък от живото предаване от 20 часа по Нова телевизия.

„100 пъти предпочитам да ви гледам как танцувате, отколкото да пеете", беше коментарът на Нешка Робева за хип-хоп изпълнението на Райна и нейният отбор.

За да докаже  певческия си талант, Райна взе микрофона и изпълни македонска песен, което накара „желязната лейди" в журито да признае „Ако така пеете, вземам си думите назад".

Снощи зрителите видяха и антистрийптиза на Дони, който изпълни обещанието си, подкрепян на сцената в изпълнението си от съпругата си Нети и актрисата Койна Русева.