search icon

Top stories

Бионсе изгонила Линдзи Лоън

Бионсе изгонила актрисата Линдзи Лоън от съблекалнята си по време на рок концерт в Сингапур. Тъмнокожата...

Бионсе изгонила актрисата Линдзи Лоън от съблекалнята си по време на рок концерт в Сингапур. Тъмнокожата певица искала само за себе си най-голямата стая и специално изпратила свои хора, за да я запазят предварително, съобщава .

Оказало се обаче, че и друга звезда предявява претенции към същото помещение. Скандалната актриса Линдзи Лоън се възползвала от ролята си на репортер на телевизионен канал, който предавал пряко концерта.

Тя заявила, че като такава, има право на избор и се опитала да "измъкне" скъпоценната стая под носа на Бионсе. Номерът й обаче не минал и й се наложило позорно да отстъпи. Провесила нос, Линдзи Лоън заявила след концерта, че се е почувствала много гадно и че всички са се държали зле с нея.

От високомерното отношение на Бионсе пострадали и хората от антуража на изпълнителката. Танцьорите, които подгрявали публиката преди Бионсе да излезе на сцената, щели да умрат от жега.  Въпреки горещината певицата не се смилила над плувналите в пот танцьори. Тя не им разрешила да се разхладят край нейните климатици до края на участието й.

Свързани новини