search icon

Съдби

Робърт Патинсън не искал да става актьор

Робърт Патинсън от "Здрач" вече успял да се отегчи от актьорството. Според него продуцентите, с...

Робърт Патинсън от "Здрач" вече успял да се отегчи от актьорството. Според него продуцентите, с които работи, не му давали роли, в които да може да разгърне потенциала си.

"Толкова е досадно, почти няма роля, към която да мога да добавя нещо от себе си, а за импровизиране и дума не може да става", оплакал се красавецът.

Робърт Патинсън признал, че изобщо не е искал да става актьор, защото не му харесвало да бъде център на внимание. Роб се чувствал застрашен от бързо застигналата го слава. Когато му предложили да влезе в ролята на Едуард от кино хита, си помислил, че филмът като цяло няма да бъде нищо особено и затова бил зашеметен от популярността, която го връхлетяла неочаквано, написа .

Любимецът на тийнейджърките споделил пред свои близки, че почти никой от познатите му не е чел прочутата четирилогия за вампири на Стефани Майър. Книгите разказват за любовта на младо момиче и вампир и за трудностите, пред които двамата се изправят.

По първите две части от поредицата - "Здрач" и "Новолуние", вече са заснети филми. Очаква се българската премиера на „Новолуние" да съвпадне с датата за световната - 20 ноември 2009 г.

Свързани новини