search icon

Интимно

Victoria's Secret търси новa красавица

Световноизвестната модна компания "Victoria's Secret" трескаво търси ново лице за коледната си колекция,...

Световноизвестната модна компания "Victoria's Secret" трескаво търси ново лице за коледната си колекция, съобщи агенция БГНЕС.

Суперкрасавицата ще бъде отсята на кастинг. Той ще се проведе в Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис и Чикаго.

Доста ще е трудна задачата на професионално жури, чиито членове са не само корифеи по модни дефилета, но и ценители на женския ум. След оспорвана надпревара ще бъдат подбрани едва десет фаворитки. На последния тур и след най-строг кастинг само една от тях ще стане победителка.

Няма да е достатъчно новото лице на "Виктория'с сикрет" да е надарено от природата с безупречни пропорции и заслепяваща хубост. Суперзвездата на световния моден подиум ще трябва да срази върлите си конкурентки с интелект и фотогеничност. Харизмата й ще е неповторима при представянето на изкусително бельо и ефирни тоалети, предразполагащи към интимност.

Името на новия супермодел ще стане ясно най-късно на 1 декември т. г. Тогава модната компания ще представи последните си хрумвания в модата - предимно на скъпо бельо.

Новото лице ще дефилира редом до вече наложилите се и най-скъпо платени модели Миранда Кер, Алесандра Амброзио, Даутцен Крус и Мариса Милър.