search icon

Съдби

Марк Филипусис се сгоди за актриса

Бившият австралийски тенисист Марк Филипусис съвсем скоро ще изиграе мача на живота си. Финалистът от...

Бившият австралийски тенисист Марк Филипусис съвсем скоро ще изиграе мача на живота си. Финалистът от "Уимбълдън" 2003 и "Ю Ес Оупън" 1998, който в момента играе в турнири за ветерани, обяви че се е сгодил за приятелката си и през май или юни догодина двамата ще се венчаят. Засега самоличността на девойката, спечелила сърцето на Филипусис, остава забулена в мистерия, но медиите предполагат, че става въпрос за актрисата Дженифър Еспозито.

Явно те са на прав път, тъй като австралиецът заяви: "Тя се казва Дженифър. Срещнахме се в Хемптън и аз съм много щастлив. Това е всичко, което ще кажа за нея." 32-годишният Марк Филипусис е с доста палав нрав. Миналата година бившият австралийски тенисист залюби моделката с индийски корени Сиобхан Парех.

Преди това спортната звезда бе сгоден в продължение на 16 месеца за модела Алексис Барбара, но връзката им приключи, тъй като австралиецът хлътна по Аманда Салинас, с която се запозна при свое участие в риалити шоу. Всички те бяха предшествани в спалнята и живота му от певицата Делта Гудрем. В тефтерчето на Марк може да се открият и телефоните на други шармантни дами, с които е имал връзки като колежката от тениса Анна Курникова и наследницата на милиарди Парис Хилтън.

Звездата от филма "Сблъсъци" Дженифър Еспозито е разведена. През 2006 година тя се омъжи за колегата си Брадли Купър, но бракът им не издържа и 12 месеца.

източник: