search icon

Съдби

Българин е бил с певеца от Boyzone в нощта на смъртта му

Полицията в Майорка е открила българина, който е бил в дома на един от членовете на ирландската група Boyzone...

Полицията в Майорка е открила българина, който е бил в дома на един от членовете на ирландската група Boyzone Стивън Гейтли в нощта, в която той е починал, съобщава на електронната си страница „Дейли Мейл", цитиран от Фокус.

Смята се, че 25-годишният Георги Дочев се е срещнал по-рано със звездата от Boyzone и партньора му Андрю Коулс в гей клуб. Днес, след като е дал показания пред полицията, Дочев, известен като Джорджо, е заявил, че е „шокиран" от смъртта на Гейтли и допълнил, че „не е мигнал, откакто е разбрал новината". Попзвездата Стивън Гейтли беше открит в събота в апартамента си в луксозния курорт Пуерто Андракс в югозападната част на Майорка. Разследващите органи съобщиха, че той е бил облечен в пижамата си.

Свидетел на инцидента заяви: "Беше разположен много странно. Тялото му лежеше върху дивана сякаш отправяше молитва", заяви той. Освен музикалната си кариера като вокалист на групата, Гейтли е известен и с нетрадиционната си сексуална ориентация. След легализирането във Великобритания на еднополовите бракове, съюзът му с дългогодишния му приятел Анди Коулз през 2006 стана вторият след този на световноизвестния британски музикант и вокалист Елтън Джон.

източникк: dir.bg

Свързани новини