search icon

Top stories

Дженифър Лопес по пижама на мач

Не са много мъжете, които могат да се похвалят, че са виждали латинодивата Дженифър Лопес в нощно облекло....

Не са много мъжете, които могат да се похвалят, че са виждали латинодивата Дженифър Лопес в нощно облекло. Поне не до миналата нощ, когато известната певица и актриса отиде да гледа мач по американски футбол, наконтена с бяла сатенена пижама. Смуглата красавица бе сред зрителите на двубоя между Маями Долфинс и Ню Йорк Джетс, на който бе придружавана от съпруга си Марк Антъни.

"Дейли Мейл" ехидно коментира, че Дженифър едва ли е рискувала да си купи хотдог, полят обилно с кетчуп. Британското издание пише още, че докато 40-годишната модна икона от пуерторикански произход е изглеждала готова за леглото, нейният съпруг Марк Антъни (41) е бил много елегантен в костюма си на тънки райета. Но затова си има и причина - той е изпял американския химн преди началото на срещата.

Звездната двойка си правила компания във ВИП ложата със супермодела Наоми Кембъл и нейния руски любовник Владислав Доронин. Лопес и Антъни, които са женени от пет години, станаха редовни посетители на мачовете на "делфините", откакто Марк купи миноритарен дял акции в клуба през месец юли.

Красивата Дженифър, която е майка на близнаци, не е първата известна личност, излязла навън по пижама. Само преди няколко дни същото направи и австралийската певица Кайли Миноуг, която след концерта си в Ню Йорк се яви пред журналистите в пижама на точки. И тя, и Дженифър бяха съчетали облеклото си с дизайнерски обувки на високи токчета, скъпи бижута и луксозни чанти.

Свързани новини