search icon

Съдби

Княз Кирил се изнесе на квартира

Княз Кирил се изнесе на квартира, след като се раздели със съпругата си Росарио Надал, съобщи вчера...

Княз Кирил се изнесе на квартира, след като се раздели със съпругата си Росарио Надал, съобщи вчера испанското списание "Ола".

Както "Труд" пръв писа, вторият син на Симеон и снаха му се разделиха след 20 години брак, макар все още да не са решили дали да се разведат.

Това положение бе обявено като временно, но, че е сериозно, показва фактът, че Росарио и Кирил обявиха за продажба семейното си жилище в Лондон, посочи вчера сайтът terra.es.

Те живеят в британската столица от близо две десетилетия. Луксозният апартамент се намира на "Редклиф скуеър" в един от най-престижните квартали на Лондон. Справка в интернет показва, че цената на квадратен метър в този район стига до 2600 евро.

Росарио все още живее в жилището с трите деца от брака им - Мафалда (15), Олимпия (13) и Тасило (7). Те учат във френския лицей в Лондон, където таксата на ученик за срок е 2000 евро.

Кирил наел студио, намиращо се недалеч от досегашния му дом, за да е близо до децата.

Според британското списание "Хелоу" близката приятелка на Росарио, холивудската актриса Гуинет Полтроу, я утешава в тежките седмици, откакто е разделена с Кирил. Гуинет бе и до Мадона след развода й с Гай Ричи, напомня "Хелоу".

Росарио е много близка с актрисата и именно в дома на Кирил и съпругата му Гуинет се запозна през 1997 г. с испанския престолонаследник принц Фелипе, докато той бе ерген. Последва четиримесечен буен романс.

Росарио е твърде близка и с Хю Грант. Според слуховете разбивачът на женски сърца има принос към кризата в брака й. Преди година той бе засечен с Росарио посред нощ на изхода на лондонския хотел "Кларидж".

Макар да не бе тайна, че Кирил и жена му имат сериозни търкания от няколко месеца, официализирането на раздялата им, която е първата в българското царско семейство, заля със студен душ пресата, коментира вчера в. "А Бе Се".

Преди лично цар Симеон да потвърди, че синът му и снаха му вече не са заедно, пресата само бе регистрирала, че те не се появяват публично от Великден тази година. За момента съпрузите намират спокойствие всеки в своето семейство и в бизнес делата си.

Княз Кирил е съсредоточен в работата на директор на отдела за отпускане на активи във финансовата къща "Джи Ел Джи Партнърс", една от най-сериозните във Великобритания.

През това време Росарио развива собствената си арт компания "Ер Ес Си Контемпорари". Отскоро тя получи и престижния пост директор в Британския музей за модерно изкуство "Тейт модърн" в Лондон.

Свързани новини