search icon

Top stories

Нарязаха гумите на две фолк певици

Клубното турне на "Фен" ТВ по повод шестия рожден ден на музикалната телевизия премина през Ямбол,...

Клубното турне на "Фен" ТВ по повод шестия рожден ден на музикалната телевизия премина през Ямбол, Хасково и Бургас. Алисия, Джордан и Стефани зарадваха феновете с много хитове и настроение, и внесоха допълнителен колорит в нощния живот на трите града. Певците сложиха началото и на националния фен клуб на "Фен" ТВ, който вече събра над 400 члена.

Купонджийското настроение обаче бе помрачено на последния концерт в Бургас. Докато купонът се вихреше в клуба, вандали нанесоха сериозни поражения на колите на изпълнителите. Най-много пострада джипът на Алисия, който бе с три нарязани гуми, откраднат преден номер и решетка, а наглият среднощен акт е завършил с пирон по предния капак. Колата, с която бе Стефани пък, бе "само" с една спукана гума. Вместо да потеглят за София, на изпълнителите им се наложи да дават показания в полицията и да описват щетите.

„Нямам думи да опиша как се чувствам. Идваме да се забавляваме с хората, настроението беше супер, но в крайна сметка остава горчивина. Заради няколко гамена се създава лош имидж на града" - коментира звездата.

Тя застана и пред камерата на "Фен" ТВ. Зрителите ще могат да видят репортаж с участието на изпълнителите в Бургас и пораженията след инцидента. Кадрите ще бъдат излъчвани в рубриката "Зад кулисите" на 20 октомври по "Фен" ТВ.