search icon

Съдби

Изписаха богинята на Бербатов

Деа Бербатова, новородената дъщеричка на звездата на българския футбол, вече не е в клиниката "Св....

Деа Бербатова, новородената дъщеричка на звездата на българския футбол, вече не е в клиниката "Св. Лазар" в София, където изплака за първи път в четвъртък. Момиченцето с име на богиня е изписано, потвърди пред "Труд" Тиана Николова, шефка на болницата.

"Детето не е изписано през деня", абстрактно и загадъчно обясни Николова. И хвърли още едно було на мистерия върху пазеното далеч от очите на репортери и народ бебе на Димитър Бербатов и любимата му Елена.

В късния следобед в неделя бащата и сестрата на Елена донесоха два плика в клиниката - вероятно пакети с необходимото за изписване. Но нямаше следа от изнасяне на бебето, разказаха няколко фоторепортери.

А вчера представители на куп медии чуха от представител на клиниката потвърждение - бебето вече не е вътре.

Но не спряха устрема на колеги, опитващи да осигурят снимка или кадър на най-пазеното бебе в България.

Следобед "Мерцедес" "А" класа потегли от паркинга пред клиниката, а фотографи го следваха в опит да заснемат бебе Берба вътре. Но репортерският нюх ги подведе - колата се отправи към квартал "Драгалевци", а новороденото вътре не бе момиченцето на Димитър и Елена.

Други папараци пък разказаха, че са следвали по Околовръстното шосе по посока кв. "Бъкстон" колата на сестрата на Елена, но автомобилът се отклонил от пътя за дома на Бербатов там и избягал на преследвачите.

Изобщо настигнахме Англия и Европа по фотографски и репортерски устрем. Но не и колата с малката богиня на 30-милионния Бербатов...