search icon

Съдби

Кристиано: Много пъти съм бил зарязван, но аз оставам победител

Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо отрича в момента да си има приятелка, въпреки че напоследък...

Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо отрича в момента да си има приятелка, въпреки че напоследък медиите се надпреварват да му приписват интимни връзки с различни красавици.

Португалският футболист е смятан от всички за неотразим любовчия, но всъщност се оказва, че май не е чак такъв плейбой. И той като всеки друг е опитвал горчивия вкус на безвъзвратно отишлата си любов...

"В момента нямам гадже. Много пъти съм бил зарязван от момичета, но това не ме е обезкуражавало, защото аз съм победител. Получил съм много повече удари в краката, отколкото в сърцето", споделя Роналдо, който определя себе си като романтичен и много сантиментален.

В интервю за испанско радио 24-годишният нападател се връща и към купоните от изминалото лято, когато горещата му авантюра с хотелиерската наследница Парис Хилтън в Ел Ей напълни страниците на таблоидите.

"По време на сезона аз съм професионалист и модел за подражание. Ваканциите обаче са за забавление и тогава аз съм като всеки човек - правя това, което ми харесва", защитава се Роналдо.

Португалецът разкрива, че да облече бялата фланелка на Реал (Мадрид) е била голямата мечта на майка му. "Тя е удивителен човек и страшно много ми липсва. Точно тя ме научи да бъда толкова честен, защото винаги ме е подтиквала да казвам истината, да бъда верен на себе си. Чувствам се много добре в Испания. От малък симпатизирам на Реал, а сега съм част от него. Благодаря на Бога за това. Много съм щастлив в Мадрид, тук се чувствам почти като у дома."

източник: