search icon

Любопитно

Сашка и Евгени Минчев заедно на дансинга

Тази вечер зрителите ще определят кои три от отпадналите досега от VIP Dance отбори ще се завърнат в...

Тази вечер зрителите ще определят кои три от отпадналите досега от VIP Dance отбори ще се завърнат в танцувалното шоу. Затова в предаването от 20:00 часа в неделя всеки от отборите ще се бори за зрителските сърца, представяйки един танц по свой избор.

И въпреки че водещите не подлежат на изгонване от шоуто, в неделя зрителите ще проверят и техните танцувални възможности. Под вещото око на Кристине Енкоф от Датската кралската балетна школа, Иван и Андрей цяла седмица усилено репетират "любимия си танц", чието произнасяне доста често ги затруднява, а именно контемпорари, или с други думи казано - модерен балет.

Изненадите в неделя обаче не приключват до тук.

Сашка Васева ще се появи с чисто нов отбор, чиито членове самата тя си е избрала. За свой партньор "дупнишката Мадона" е посочила първата си голяма любов Евгени Минчев.

Пред камерите тя обяснява колко усилия е положила да го промени, но въпреки това той си е останал нейната платоническа любов. Сашка обещава, че ще взриви публиката в неделя с изпълнение на танц по музиката на микс от балкански поп фолк парчета. Като една от песните, върху които ще танцува, е посветила на водещия на VIP Dance - Иван. 

Заради контузия Милен Цветков няма да се възползва от шанса си за завръщане в шоуто. Затова Зара ще танцува с Мон Дьо, Лъчо и Дима. За своето изпълнение те са подготвили микс от народни танци, хип-хоп, ча-ча и диско, като за всеки стил един от тях ще се превръща в солист за отбора.

Николета Лозанова ще прелъсти Нед на сцената на VIP Dance в изпълнението на техния ориенталски танц. Този път Найден ще влезе в образа на шейх, а красивата Николета ще се преобрази в ориенталска танцьорка.

Специален кастинг за балет проведоха тази седмица Даниела и Камен Воденичаров, Милен и Яна Акимова. Така на сцената на VIP Dance, освен тях 4-мата, на новото диско парче на Джанет Джексън ще се вихрят и още 12 танцьори.

Отборът на Мира Добрева и Мишо Шамара ще видим в изпълнението на страстна румба, пресъздаваща една любовна история от съблазънта, през изгарящата емоция до раздялата и отново сближаването.

Диляна Попова и Боби Сапунджиев ще се завърнат с виенски валс, а Наско и Ива Софиянска ще ни върнат в древен Рим. В гладиаторски дрехи и доспехи техният отбор ще пресъздаде със своето контемпорари красивите любовни сцени от филма "Гладиатор".