search icon

Интимно

Цеци Красимирова блесна в клип на айдъла Стоян Петров

Навръх рождения ден на айдъла Стоян Петров бе сниман видеоклипът към новата му песен „Да...

Навръх рождения ден на айдъла Стоян Петров бе сниман видеоклипът към новата му песен „Да продължим".

Сюжетът завърта в луд вихър любов, страст, раздяла, копнеж, а за снимките от Банкок специално долетя топмоделът Цеци Красимирова. Тя се появява в клип за първи път от седем години насам, а единственият певец, в чиито клипове е участвала досега, е Азис.



Няколко пъти чаровният Стоян и небезизвестната моделка сменят рокерски кожени костюми на фешън марките „Aprilia" и „Replay" - певецът е рекламно лице на последната. Ретро мотор BMW от 30-те и рядък форд кабрио от същите години вдигат адреналина на ценителите и пустинния пясък, а красивата омайваща визия е дело на младия и талантлив режисьор Асен Соколов и стилистката Ива Филипова. Снимките са реализирани сред пясъчна кариера край столицата.



Видеото ще направи премиера следващата седмица, когато светлоокият гласовит айдъл събира отбрана публика в елитния столичен клуб „Тифани", за да отбележи „продължението" на музикалната си кариера, както и рождения си ден на патерица.



„Да продължим" се завъртя в родния радио ефир преди броени дни, като направи ефектна премиера в „Шоуто на Ники Кънчев" по Дарик радио.