search icon

Съдби

Линдзи Лоън се отрече от баща си

Актрисата Линдзи Лоън се отрече от баща си Майкъл, заради изявлението му от преди няколко дни, че на дъщеря...

Актрисата Линдзи Лоън се отрече от баща си Майкъл, заради изявлението му от преди няколко дни, че на дъщеря му й остава максимум година, ако не получи така необходимата й помощ. Тогава той заяви, че Линдзи пие много лекарства, които не трябва да смесва с алкохол. Според него, тя лесно можела да направи тази грешка и тогава последствията щели да са фатални. 

Линдзи Лоън дала простор на гнева си на личната си страница в Twitter. „Баща ми е ненормалник и дори не заслужава да се нарича баща, защото изостави мен и семейството ми, когато имахме нужда от него. Той трябва да бъде там, където непрекъснато иска да ме изпрати - зад решетките. Сърцето ми се къса, когато малката ми сестричка ми се обади и ме попита през сълзи „Защо татко се държи така?". Той пресече всякакви граници, но това е последният път, в който ни наранява", заявила актрисата.

„Вече нямам баща. Всичко, което искам сега, е да прекарам известно време с хората, които обичам и които ме обичат. От тях получавам истинска подкрепа", споделила пред близки Линдзи Лоън.