search icon

Top stories

Зара: Заминавам за Ню Йорк!

"Тук нищо не ме грабва. Взела съм всичко от нощния живот. Не казвам, че не се забавлявам, но съм видяла...

"Тук нищо не ме грабва. Взела съм всичко от нощния живот. Не казвам, че не се забавлявам, но съм видяла толкова много от това място" - откровена е Зара в интервю за сп. Стори.

Затова Зара е решила да замине за Ню Йорк, където ще учи "acting for film". Това е нещо като актьорското майсторство, но не е типичното. "В един космополитен град като Ню Йорк е много интересно, особено ако си в арт среда. В един момент, когато се окажеш там, си намираш мястото. Със сигурност ме влече работата, свързана с киното" - казва тя и бърза да уточни, че не отива с идеята непременно да остане. "Не отивам с идеята да покоря Холивуд" - категорична е Зара и си признава, че в живота й нещата се случват много лесно, защото е позитивна и лесно си променя мирогледа.

Според Зара, тя се е разделила с Христо Сираков в момента, в който най-много го е обичала. Тя твърди, че от една страна я притеснил фактът, че не се развива. "Когато съм във връзка, съм много отдадена и ми е трудно да се концентрирам, да правя планове за себе си, да имам амбицията да реша какво искам от този живот" - казва тя. От друга страна я уплашили майчинските инстинкти, които се събудили у нея, докато наблюдавала колко грижовен баща е Христо. "Казах си, че времето ми за това още не е настъпило" - откровена е бившата брадърка.