search icon

Любопитно

Галена: Длъжна съм да изглеждам добре

Галена сподели радостта си от успешното завръщане на сцената на фолка след краткия отпуск по майчинство....

Галена сподели радостта си от успешното завръщане на сцената на фолка след краткия отпуск по майчинство. Наситената й програма с медийни изяви и срещи с публиката, пълните клубове при нейните участия и фактът, че двете й нови песни "За последно" и "Лоша ли съм" се превърнаха в хитове - всичко това я прави щастлива и тя с огромно желание продължава да работи по нови песни. 

Галена оповести заглавията им - "На две големи" и "Официално забранен" и допълни, че е почти готова с новия си албум, който най-вероятно ще излезе на 14 февруари. Точно на Деня на влюбените Галена и Галин ще празнуват третата си годишнина откакто са двойка.

Междувременно тя вече си купи и стегна жилище в София и е много доволна, че си има дом и тук. Певицата е стопила още няколко килограма и иска на 26 ноември, на концерта за рождения ден на телевизия "Планета" да се покаже в перфектна форма. "Много ми е трудно с диетите. Когато гладувам, сутрин ми става зле, но няма как. Длъжна съм да изглеждам добре" - категорична е гласовитата чаровница. Галена разкри, че на този концерт ще пее две песни. "Едната ще е "За последно", а другата - дуетната с Малина - "Мой", защото не сме я изпълнявали пред доста голяма публика, а пък рождения ден си е един хубав повод да си направим купона. С тази песен не може да не стане купон. И с Малина още повече" - каза тя.

Певицата сподели своите наблюдения от клубния живот и хитовете, които се харесват на феновете. Какво още каза тя за професионалния и личния си живот, вижте в репортажа на Емилия Стоянова и оператора Димитър Искренов.

източник и снимка: Signal.bg