search icon

Съдби

Златка проговори пред "Огледала"

Носителката на престижната титла Плеймет 2009 Златка Димитрова проговори пред камерите на предаването за...

Носителката на престижната титла Плеймет 2009 Златка Димитрова проговори пред камерите на предаването за мода и стил "Огледала" Про БГ, информират от ПРоФайл.

Тази неделя от 11.00 часа по тв Про БГ Златка за първи път проговаря и разкрива своите тайни, планове и информация около самата нея.
Водещата Гери Стоянова не спестява въпоросите си към звездната гостенка.

От самата Златка Димитрова разбираме, че е била редактор в Гърция на лайфстайл издание със собствена рубрика от 3 страници. На английски тя коментирала и представяла скъпите бижута, луксозни часовници, яхти и други играчки на богатите.

На път е да се роди нов скандал между  Златка Димитрова и спонсора, връчил наградата й. Амбициозната Златка се надявала да използва сумата  за благотворителност, но наградилите я отказват да сбъднат желанието на красавицата и нейното искане.  

По този повод в светските среди се шушука доста усилено, че в клуб Ескейп през декември с топмоделите на Визаж  Биляна Йотовска и Невена Водиничарска се организира грандиозен благотворителен спектакъл с цел да събере необходимата сума за лечението на нуждаещо се дете. 

Можете ли да промените партньора си?