search icon

Звездите

Една щастлива майка пред Elle Magazine!

Сара Джесика Паркър сияе от корицата на декемврийския брой на списание "Ел", точно като една щастлива и...

Сара Джесика Паркър сияе от корицата на декемврийския брой на списание "Ел", точно като една щастлива и преизпълнена с любов майка. За изданието тя споделя своите преживявания с децата си.

Повечето родители ще се съгласят, че свикването на по-голямото дете  с мисълта за новото братче или сестриче, което ще се появи, е от изключително важно значение.

Ала когато седемгодишният син на актьорите Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик, Джеймс Уилки, отишъл при тях и ги попитал дали ще му дадат той да измисли име на една от сестричките си, семейната двойка леко се попритеснила.

"Той ми каза, че наистина държи Марион да е едно от тези имена" - разкрива Сара Джесика Паркър.

"Помислихме си: "Да не сме луди? Да позволим на сина ни да кръсти едно от момичетата? Правилно ли постъпваме? Важно ли е това за него?" и после детето добавило: "Искам да е законно."

И макар Джеймс да е имал честта да кръсти своята нова сестричка Марион Лорета Елуел, чиито родители наричат Лорета, именно Сара Джесика и Матю дават дежурства по сменянето на памперсите на 4-месечното бебе и близначката и Табита Ходж, но актрисата приема това задължение с отворени обятия и поема дълбоко въздух!

Макар и да харесва нещата, свързани с отглеждане на бебето, звездата от "Сексът и градът" с нетърпение очаква това, което предстои в бъдеще.

"На първо място ме е страх, че няма да ме харесат." - признава тя.

Обаче Сара Джесика очаква деня, в който ще може да предаде известната си колекция от дрехи на Кери Брадшоу на близначките.

"Единственото трагично в случая ще бъде, ако краката им са по-големи от моите."

Въпреки любовта, която тя очевидно изпитва към новото си петчленно семейство, 44-годишната актриса е съвсем наясно, че решението друга жена да износи момичетата внесе смут в обществото.

"Знаех, че ще има много различни точки: "Защо не си осиновихте?", "Защо не направихте това?", "Защо не направихте онова?" и истината по този въпрос е, че за нас това не беше избор между едното и другото." - казва тя.

"Проучвахме и продължаваме да проучваме всички възможности и тази просто се оказа първата. Това не е краят."

Новият филм с участие на Сара Джесика Паркър Did you hear about the Morgans? ще се появи по кината на 11 декември.

Можете ли да промените партньора си?