search icon

Любопитно

Николета Лозанова: Махам си силикона

Плеймейтката Николета Лозанова заяви, че ще си махне силикона, след като нейният партньор обвини гърдите й,...

Плеймейтката Николета Лозанова заяви, че ще си махне силикона, след като нейният партньор обвини гърдите й, че са станали причината за несполучливата поддръжка в танца им в понеделник.  

Нед сподели във VIP Dance, че заради бомбастичния й бюст, физичните закони са си "казали думата", като са привлекли красавицата към земята, а от там са провалили и танца им, пише .

Нереализираната поддръжка лиши Нед и Николета Лозанова от по-високи точки и това ги прати сред застрашените от елиминация във VIP Dance. Едва ли Ники обаче е говорила напълно сериозно относно бъдещата си хирургична намеса, тъй като именно гръдната обиколка й урежда голяма част от ангажиментите. Както е известно, тя е еротичен модел, а за това неминуемо й е нужен и пищен бюст.  

По време на поредните елиминации Николета Лозанова и Нед представиха народен танц, който завърши с "боричкане" в слама. Хореографията много се хареса на журито, като Нешка Робева дори заяви, че това е бил най-добрият танц на Нед.

Орлин Павлов пък остана удивен, че Ники умее да пере на ръка. Защитник на двойката беше лошият член на журито в Music Idol Фънки. Той определи Николета Лозанова и Нед като солта и пипера, от които всяко ястие има нужда.