search icon

Любопитно

ДесиСлава и футболните съпруги откриват грандиозен фолк бар

Нов, уникален по рода си фолк бар CAPITAL ще отвари врати на столичната "Позитано" 3, съобщава ПРофайл....

Нов, уникален по рода си фолк бар CAPITAL ще отвари врати на столичната "Позитано" 3, съобщава ПРофайл. Откриването ще се състои на 19-ти ноември - четвъртък и обещава да бъде грандиозно.

Топмодели, футболисти и водещи бизнес предприемачи ще бъдат само една малка част от вип гостите, които ще видят първи уникалния интериор и атмосфера на новия фолк бар, дело на лидери в модерния дизайн.

По холивудски, в изискани тоалети и в компанията на своите половинки, ще се появят футболните съпруги от реалити формата на бТВ "Нашите момичета". Като поздрав за тях и всички гости шеметните момичета от балет Магия обещават да изнесат невиждан танцов спектакъл.

А Симона Първанова, носителката на цели две корици на мъжката библия Плейбой и топ тв водеща на Планета, ще бъде официалният гид на празничната вечер, разкрива ПРофайл. По изпитана традиция Симона ще се появи в невиждано секси тоалет, съобразен с дрескода на събитието.

Както тя, така и певицата с ангелски глас Десислава ще бъдат "изкусителни в червено". Като специално за влюбените популярната изпълнителка ще се опита да залепи "два магнита", издават от кухнята организаторите и домакините. 

Изборът на дрескода не е случаен. Червен е цветът на страстта, на виното, на българската роза. В Древния Рим червеният цвят е символизирал божественост, считал се е за цвета на аристокрацията, на патрициите и императорите. Символ на върховна власт, която по-късно преминава в ръцете на кардиналите. След победа римските пълководци си боядисвали лицето (в чест на Марс) в червен цвят, пояснява ПРофайл.

Шоуто ще бъде неповторимо, дяволито и много червено, така че заповядайте!