search icon

Top stories

Богатите също плачат: неволите на Линдзи Лоън

Линдзи Лоън  очевидно  не се страхува да покаже на света  какво  точно чувства  към  баща...

Линдзи Лоън  очевидно  не се страхува да покаже на света  какво  точно чувства  към  баща си, Майкъл Лоън. Тя се появила на едно от светските партита в Лос Анджелис тази седмица малко позагубила от блясъка си, спрямо облеклото.

На партито раздавали много безплатни рекламни продукти, затова и Линдзи била там. При интервюта с репортери Линдзи наистина изглеждала с разклатена нервна система.

"Защо не потърсите баща ми, той е този, който обича да се снима".  

Източници твърдят, че Линдзи влязла на закрито в момента, в който  започнало да вали и се нахвърлила на безплатната стока, прибирайки  колкото може да носи. На дясната си ръка пък актрисата имала червено петно близо до татуировката й.

Според  таблоидите има голяма вероятност Линдзи отново да има проблеми с пиенето, наркотиците и самонараняванията, особено като имаме предвид скорошния  запис на разговор между родителите й. На записа ясно се чува как Дина коментира поведението на дъщеря си. Според нея има вероятност тя да повтори грешката на Хийт Леджър, без да се замисли.  

Освен това Линдзи беше скоро забелязана от репортерите в Лос Анджелис в "Crown Bar". Там си поръчала бутилка шампанско, но като станало време да плаща, тя прехвърлила топката на колегата си Келън Лутц, който бил в същия бар. Линдзи посочила Лутц и казала на сервитьорката да го пише на негова сметка.

По-късно фоторепортерите хванали Линдзи да излиза от клуба със сълзи на очите. Може би Келън й е казал да си гледа работата... или Линдзи се е разчувствала покрай историята с баща й?