search icon

Любопитно

Мацки поръчват Бербо за вкъщи

Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов вече може да бъде разкъсан от всяка фенка, която го...

Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов вече може да бъде разкъсан от всяка фенка, която го пожелае. Почитателките му дори имат възможност да си го поръчват за вкъщи.

Неочакваната достъпност на иначе затворения по нрав нападател на "Манчестър Юнайтед" е факт благодарение на неговия приятел Юлиян Димитров. Бизнесменът е собственик на веригата столични пицарии "Уго".

И е кръстил едно от тестените си блюда "Бербо", съобщава "Труд". След появата си в менюто пицата, която е с плънка от свинско филе, кашкавал, гъби и доматен сос се разграбва като за световно. Юли и Митко са приятели от десетина години. А при редките си визити в родината Бербо винаги си хортува с Димитров и често се вози в спортното му "Бентли".

От години Бербо се шегувал, че ще се обиди, ако неговият авер не му посвети пица. Сега пък има "рекламация", защото не обича гъби. Друг от футболните приятели на Юли - Мартин Петров, изревнувал и си поискал същото. Димитров го уважил с пица "Мартос". Независимо, че е кум на Стилиян Петров, той още не му е посветил гозба.

Неотдавна финансовият министър Дянков представи бюджета за 2010 г. с малка пица "Маргарита", купена от същата пицария.