search icon

Top stories

Крум претърпял нелеп инцидент докато снимал новия си клип

Певецът Крум, който се изявява и като танцьор във "ВИП денс", се разминал на косъм от сериозно...

Певецът Крум, който се изявява и като танцьор във "ВИП денс", се разминал на косъм от сериозно нараняване по време на снимките на най-новия си клип "Заповядвам ти".

По сценарий изпълнителят трябвало да плува в баровски басейн и да се направят подводни кадри. На режисьора обаче му хрумнало да хвърли телевизор във водата, без това да влиза в предварителните планове. Нищо неподозиращият Крум бил халосан с монитора по главата, но за радост нямал тежки травми, пише "Труд".

"С хвърлянето на телевизора имаше само един дубъл и след това не беше повторен, тъй като се оказа опасно за мен", издава Крум. Накрая дори този епизод отпадна от клипа. Остана само мятане на чаша и телефон във водата."

Макар да е сред отличниците във "ВИП денс", Крум е правил гаф и в шоуто на Нова телевизия. На МTV-танца трябвало заедно с Алфредо да свалят зад параван панталоните си за пет секунди. Е да, ама не успели да разкопчаят докрай дънките толкова бързо и те останали да се влачат по пода. Веднъж на участие пък на Крум му спрял микрофонът. Той обаче взел резервен от диджея. Така спасил положението.