search icon

Любопитно

Златка ще участва в риалити шоуто "Битката на градовете"

"Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова беше избрана от екипа на "Вечерното шоу на Азис" за капитан на...

"Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова беше избрана от екипа на "Вечерното шоу на Азис" за капитан на отбора от град Бургас. В края на месеца по PRO.BG стартира реалити състезанието "Битката на градовете", в рамките на което четири отбора, представящи най-големите населени места у нас, ще се конкурират по талант, сила, смелост и красота. 

20-ти ноември е крайният срок, в който трябва да бъдат селектирани капитаните и на отборите на останалите три града - София, Пловдив и Варна. Лидерите на отборите трябва да са популярни лица, които да са родени или живеят в съответния град. След като бъдат излъчени, те сами ще трябва да сформират своя отбор. Това ще се случи на кастинги в ефира на "Вечерното шоу на Азис".

Записването за играта продължава на сайта на медиата www.probg.bg и на телефон 0884 58 05 63. Търсят се хора с разнородни таланти, защото игрите ще бъдат различни - от вдигане на тежести и надпиване с бира до актьорско майсторство.

До момента продуцентският екип е провел разговори с известни личности от различни сфери на шоубизнеса и политиката, между които DJ Дамян, Павел Чернев, Ан Джи и други.

Изкусителната бургазлийка Златка Димитрова, която стана известна с безупречните си мерки, е първият от четирите капитани в "Битката на градовете". За причината да се съгласи да участва в състезанието, новата половинка на самбиста Благой Иванов споделя:

"Това няма да е нещо ново за мен, участвала съм в подобен формат. Но ще е ново като преживяване и предизвикателство. Привлече ме и възможността за близост с Азис, бих искала да го опозная. Надявам се достойно да представя Бургас".

"Вечерното шоу на Азис" се излъчва от понеделник до четвъртък от 23:15 часа, само по PRO.BG