search icon

Top stories

Благой потвърди раздялата със Златка

Instagram

Двойката се изтри от социалната мрежа

Бившият ритнитопковец Благой Георгиев без думи потвърди раздялата със Златка Райкова, за която се говори от известно време насам. Двойката мълчеше и на моменти се опита да опровергае слуховете, но сега Джизъса без думи го потвърди, като изтри всичките им общи снимки от социалната мрежа.

Освен това двамата отново не се следват в социалната мрежа. Те бяха спрели да се гледат в Инстраграм, но след като се заговори за раздора пак се последваха. С действията си Георгиев отговори на спекулациите дали наистина любовната приказка между тях е приключила.

За раздялата на влюбените гълъбчета се заговори в края на февруари, след като се върнаха от почивка в Малдивите. До момента и двамата не са коментирали какво развали любовната идилия. След раздялата Златка хукна из заведенията като демонстрираше добро настроение. По-късно плеймейтката се похвали и със скъп подарък, но без да издава от кого е.

За футболиста не е изненада, че рано или късно къса с жените-майките на децата му. Георгиев развали отношенията си с Христина Витанова, от която има две деца, а след това и Есмер го натири от Русия, като дори не му дава да вижда сина си. Златка също роди син на Благо.