search icon

Любопитно

Зрители жалят за Лора от Братя

Актрисата Йоанна Темелкова вече се сбогува с героинята си

Актрисата Йоанна Темелкова няма да се завърне в кожата на Лора – героинята й от хитовата кримка „Братя“, която я превърна в тотален фаворит на средностатистическия зрител. Това стана ясно след като от екипа на сериала съобщиха актьорския състав за предстоящия четвърти сезон. Името на Темелкова не фигурира нито при главните попълнения в каста, нито при поддържащите роли.

Това доведе до бурни дискусии във фен групите на „Братя“ в социалните мрежи. „Всъщност без Лора сериалът ще загуби чара си!“, „Просто не мога да си представя филма без тази луда любов!“, „Ужас! Не вярвам, докато не видя! Що за сценарий да махнат Лора?“ и „Без Йоана ще е минус един зрител“, гласят само част от коментарите на телеманиаците.

Някои от тях са на мнение, че героинята ще бъде убита, тъй като „има много врагове“, докато други залагат, че просто ще изчезне и ще се върне в края на сезона или в следващия. Напускането на Темелкова не е пълна изненада. През октомври тя се сбогува с героинята си и с това загатна край на сериала, поне за нея.

„Благодаря ти, Лора! За мен беше чест! Благодаря за уроците, които ми даде! Благодаря ти за емоциите, които предизвика у мен! Включително и за гнева! Не всичко от теб успях да понеса, но те обичам. Това беше за “нея”, сега за вас: Днес приключихме снимки на трети сезон на “Братя” - емоционален момент за всички ни. Ние сме безкрайно щастливи, че се вълнувате “Какво ще стане?!” и че имате и своя версия за развитието на сюжета! Всичко това означава, че екипът си е свършил работата“, написа в социалните мрежи звезда.

Припомняме, че в новия четвърти сезон основната тема ще бъде посветена на свободата да избереш собствения си път и да го отстояваш с всички възможни средства, пише "Монитор".

Свързани новини